Preskoči na vsebino

SanaAmicus – naravne rešitve za človeške težave

SanaAmicus je podjetje s tradicijo, saj že od 2011 svojim strankam nudimo kakovostne naravne rešitve za pomoč pri vsakdanjih človeških problemih – vse od naravnih krem do filtra za vodo. Prizadevamo si, da bi se vsi ljudje počutili dobro in imeli dostop do rešitev, ki jim pomagajo in zaupajo.

Sanaamicus ponuja vrsto naravnih krem, ki so posebej zasnovane za specifične namene.

Te kreme so izdelane iz naravnih sestavin, ki nežno in učinkovito pomagajo pri zmanjševanju bolečin, kot so mišične napetosti, vnetja ali poškodbe. Poleg tega, naravne kreme za obnovo poškodovane kože pomagajo pri regeneraciji kože ter ji povrnejo svež in zdrav videz. Z uporabo naravnih krem se izognemo tveganju alergijskih reakcij, saj so sestavine skrbno izbrane in preverjene. Zato so naravne kreme odlična izbira za vsakogar, ki želi negovati svojo kožo na naraven in učinkovit način.

Naša SanaAmicus najbolj poznana izdelka sta kremi IgnisCalda in SanaPellis. Razložili vam bomo, kako ti naravni kremi dosegata rezultate in zakaj jima zaupa več kot 100.000 uporabnikov.

IgnisCalda: Naravna rešitev za napetost v telesu

Hitro olajšanje z naravnimi sestavinami

IgnisCalda je naravna krema za masažo vseh delov telesa in je odlična izbira, če iščete hitro olajšanje bolečin in napetosti za mišice, križ, kolena ali hrbtenico. Formula vsebuje skrbno izbrane naravne aktivne sestavine (kafra, mentol, rožmarin in evkaliptus), ki so sprocesirane za maksimalno učinkovitost in hitro vpojnost. IgnisCalda je naravna krema, ki je idealna za vse, ki iščejo hitro olajšanje s kremo, ki ne pušča sledi.

Vsakodnevna uporaba

IgnisCalda ni samo naravna krema, je tudi naravno orodje, ki ga lahko uporabljate vsakodnevno, saj lahko z rednimi nanosi pomaga pri dolgotrajnih težavah, kot so bolečine v križu ali kolenu. Krema ne masti in ne pušča madežev, zato je ne boste niti opazili, dokler ne čutite dolgoročnega olajšanja in izboljšanja kakovosti življenja.

Odkrijte kremo IgnisCalda

SanaPellis: Naravna krema za obnovo in zaščito kože

Celovita nega in obnova poškodovane kože

SanaPellis je naravna krema, ki je namenjena obnavljanju in negi poškodovane ali suhe kože. Primerna je za vse člane družine in vse starosti, saj lahko pomaga pri širokem spektru težav, kot so na primer suha koža, vneta koža in razdraženost kože. Vsebuje naravne sestavine, ki imajo protivnetne lastnosti, s tem pa pomaga koži, da si hitreje opomore in tako postane bolj odporna.

Raznovrstna uporaba

SanaPellis je tudi naravna krema, ki jo lahko uporabljate dlje časa; gre za izdelek, ki lahko postane del naše vsakdanje rutine, saj s svojo zasnovo kožo vlaži in jo naredi bolj mehko, gladko in elastično. Pri tem boste opazili tudi zmanjšanje znakov staranja in drugih kožnih težavah.

Odkrijte kremo SanaPellis

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    Moja košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino