Protibolečinska krema IgnisCalda (50 ml)

(8 mnenj strank)

49.00171.50

Krema IgnisCalda je naravna krema za masažo telesa iz eteričnih olj. Je brez stranskih učinkov in je hitro vpojna, kar izrazito poveča mikrocirkulacijo.

Blagodejno vpliva na boleče mišice in lajša bolečine v križu, kolenu in hrbtenici. Njen učinek se začuti že po prvem nanosu. Primerna je za vse tipe kože.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:
Točke protibolečinske kreme ignis kalda
Kaj vse naravna krema IgnisCalda lahko je: krema proti bolečinam v kolenu, grelna krema, krema za bolečine v križu, bolečina v kolenu, mazilo za išias,…

Blagodejna krema Ignis Calda učinkuje protibolečinsko

Ignis Calda krema je povsem naravno mazilo, ki blagodejno vpliva na mestih, kjer nastopijo bolečine. Je prijazna do kože, saj je ne draži in je brez stranskih učinkov.

Kaj krema nudi?

Manj je več! Igniscalda je sestavljena iz zgolj štirih sestavin

 • Kafra, ki se uporablja kot rahel lokalni anestetik in antibiotik,
 • Mentol, ki kožo prijetno hladi in obenem učinkuje protibolečinsko.
 • Eterično olje rožmarina in
 • Eterično olje evkaliptusa, ki oba pozitivno vplivata na počutje ter zraven še blažita bolečine.

Sestavine so dobro znane po svojih blagodejnih vplivih na telo, njihova kombinacija pa uporabniku omogoča vzpostavitev naravnega ravnovesja in sproščenosti.

Več o delovanju naravnih sestavin kreme si lahko preberite v poglavju Sestavine.

Uporablja se lahko pred in po obveznostih

Poleg tega, da je krema proti bolečinam naravna, je tudi dobro vpojna. Ob nanosu se brez težav hitro vpije, tako da ni potrebe po zamudnem masiranju oziroma vtiranju kreme.

Ni mastna in ne pušča madežev na oblačilih, zato jo lahko brez skrbi uporabljamo tudi zjutraj pred službo.

Ima blag vonj, ki pa hitro zbledi in je povsem nezaznaven.

Zakaj je to krema za mišice in sklepe?

Zaradi premišljeno izbranih naravnih sestavin krema zato pomaga tudi pri bolečinah v mišicah ali v sklepih, saj spodbuja mikrocirkulacijo. Enostavno povedano, nadomesti naš normalni odziv na bolečino – ročno masiranje za ublažitev bolečine.

Na prizadeto področje deluje s prijetnim toplo – hladnim, rahlo pekočim občutkom. Zato zaradi kombiniranega delovanja učinkuje kot masažna krema za boleče mišice (za bolečine v mišicah, za poškodbe mišic, za sproščanje mišic) in bolečine v sklepih tudi za stare poškodbe. Pomaga pa tudi če vam težave povzroča karpalni kanal.

Kaj pa ponavljajoče bolečine v hrbtu, bolečine v vratu in bolečine v kolenu?

To so pravzaprav najbolj pogosta vprašanja, ki nam jih zastavljajo poslušalci ali vsi, ki so za kremo nekje že slišali.

Pojasniti moramo, da tako kot nobena starostna težava ne pride v dnevu ali tednu, ampak se razvije skozi leta, tudi krema IgnisCalda ne pomaga čez noč. Krema ni zdravilo, je pa učinkovito pomagalo za bolečine oziroma kar protibolečinska krema, kot jo radi imenujejo naši kupci. In pri uporabi je potrebno samo nekaj potrpljenja.

Je primerna za blaženje praktično vseh bolečin in za nekatere kupce (veseli smo, da to slišimo) je nepogrešljiv izdelek njihove domače lekarne.

Krema pomaga, vendar je potreben čas

Najpogostejši napaki pri uporabi kreme sta:

 • neredna uporaba in
 • pomanjkanje potrpežljivosti.

Olajšanje se po navadi začuti že v prvih dnevih uporabe vendar je, da trdovratnejše bolečine izzvenijo (bolečine v križu, bolečina v kolenu, bolečine v hrbtu in z njimi povezane težave) potrebna daljša uporaba vsaj 2-krat dnevno, da se doseže učinek “deep relief“).

Več o uporabi in delovanju kreme si preberite v poglavju Uporaba.

Za kaj vse naši prijatelji kremo uporabljajo

Mazilo proti bolečinam “ignis kalda” si namažite na boleča mesta, ko se pojavijo:

Bolečine v hrbtu

Težave z bolečino v hrbtu so pogoste in marsikomu hitro poslabšajo kvaliteto življenja. Izvor ima v vratnih vretencih in pogosto seva v ramena in komolce. Posledica so slabo gibljive roke z oteženim gibanjem. Razvije se lahko tudi glavobol, vrtoglavica, mravljinčenje prstov in posledična nespečnost

 • bolečine v hrbtenici
 • bolečine v vratni hrbtenici
 • bolečine v vratu in hrbtu

Bolečine v kolenu ali obeh kolenih

 • boleče koleno
 • bolečine v kolenu pri počepu
 • bolečine v kolenu ponoči
 • bolečina na zadnji strani kolena
 • bolečina na notranji strani kolena
 • bolečina na zunanji strani kolena

Bolečine v križu

Bolečina se pojavi v ledveno-križnem predelu in se nadaljuje po stegenski mišici preko kolena do prstov na nogi. Pogoste so pekoče noge, ki se še posebej rade pojavijo ponoči in so posledično vzrok nespečnosti.

 • bolečina v križu
 • bolečina v križu in nogi

Poškodbe

 • zvini
 • zlomi
 • udarci
 • modrice
 • podplute

Bolečine v mišicah

 • boleče mišice
 • poškodbe mišic
 • sproščanje mišic

Ostali primeri, ko je uporabnikom krema pomagala

 • težave s ščitnico
 • želodčne težave
 • boleča menstruacija
 • bronhitis
 • nahodi in alergije
 • vnetje ledvic
 • težave z ožiljem
 • bolečine v gležnju
 • sindrom kapralnega kanala

Tisti, ki jo redno uporabljajo, so s kremo zelo zadovoljni, kar dokazujejo številne pozitivne povratne informacije naših uporabnikov.

Uporaba kreme je povsem preprosta in enostavna

Kremo v tankem sloju vsaj dvakrat dnevno (zjutraj – zvečer) nanesemo na kožo, ni je potrebno vtirat, saj je njena posebnost in prednost v tem, da ima zelo dobro vpojnost. Po potrebi jo lahko uporabimo tudi več krat na dan (tri do petkrat).

Krema IgnisCalda je na trgu od leta 2013, uporablja jo zelo veliko rednih uporabnikov že vrsto let, ki so nad njenim učinkom in delovanjem dobesedno navdušeni.

Zaradi  zadovoljstva pa v veliki meri širijo njeno ime ter učinke oziroma delovanje od ust do ust naprej. K velikemu številu zadovoljnih uporabnikov pripomore jamstvo (GARANCIJA) na zadovoljstvo, ki je ključnega pomena pri novih uporabnikih, hkrati pa tudi varovalo novih uporabnikov, v primeru, da ni zaznanih sprememb o delovanju kreme ignis calda.

Opozorilo

Krema IgnisCalda se ne sme nanašati na odprte rane in predele, kjer je prisotna sluznica (usta, oči, spolovilo).

Uporabo kreme IgnisCalda odsvetujemo nosečnicam in otrokom do tretjega leta starosti, ter tistim, ki imajo potrjeno alergijo na evkaliptus, rožmarinovo olje, kafro ali mentol.
Sama krema ne povzroča alergij, zato jo vsi lahko normalno uporabljamo.

Pri redni uporabi kreme IgnisCalda, se lahko pojavijo tudi določene reakcije

Krema IgnisCalda izrazito spodbuja mikrocirkulacijo, zato se lahko na koži pojavi rdečina (kot da bi nas opeklo sonce), ki v roku 30 – 60 minut izgine.

Pri posameznikih se pojavi bodisi prijeten, nežno vroč občutek, lahko pa tudi občutek hlajenja. Vsi ti pojavi nastanejo pri normalnem delovanju kreme.

V določenih primerih, se lahko bolečina tudi nekoliko poveča.

V kolikor ob morebitnih reakcijah preide do dvoma ali strahu za nadaljnjo uporabo, priporočamo, da nas kontaktirate na našo brezplačno telefonsko številko 080 17 33 in se pogovorite z svetovalcem.

Krema je pakirana po 50 ml.

Nobena SanaAmicus krema ne zdravi, ampak lajša in izboljšuje kvaliteto življenja!

Krema je povsem naravna, brez dodatkov, zato posledično ni stranskih učinkov.

Časovno načrtovanje predvidenega uspeha je zelo nehvaležno in praktično nemogoče. Vsako telo se razlikuje, kakor tudi težave in doslednost pri uporabi sami uporabi.

Zadajmo si cilj, da kremo redno vsaj 2x dnevno uporabljamo naslednja dva meseca in v tem obdobju se po navadi že pokažejo prvi uspehi, kar pa ni nujno in zagotovljeno.

Priporočamo, da kremo redno uporabljate 2-krat na dan (ali vsaj vsak drug dan). Tudi takrat, ko se vaše stanje izboljša, z uporabo ne prenehajte prehitro, saj z redno uporabo vzdržujete doseženo stanje na dolgi rok.

Da bo krema zagotovo pomagala, se ne da predvidevati, kremo je potrebno le redno uporabljati in upoštevati navodila. V primeru nedelovanja, se po uporabljeni celotni količini (paket za nove naročnike) brezpogojno vrne kupnina za kreme.

Pri nas ni nič obveza, je pa priporočilo. Za razliko od ene kreme, pet krem zadostuje za približno dva meseca redne uporabe in v tem času je že realno pričakovati rezultat oziroma spremembe.

Pet krem zadostuje za 6-8 tednov redne uporabe, to pa je čas v katerem se lahko realno stanje izboljša. Vsako naročilo, ki je manjše od pet krem, pa imamo bistveno manjše možnosti, da smo z kremo zadovoljni oziroma, da z njo dosežemo želeni uspeh.

Javno zagotavljamo, da vsem, ki upoštevajo navodila in so naročili 5 krem ignis calde, brezpogojno vrnemo kupnino za kremo brez dokazovanja in pošiljanja prazne embalaže na podjetje.

Pogoji za vračilo kreme so podrobneje opisani na tej povezavi TUKAJ.

Priporočamo, da jo uporabljate vsaj 2 x dnevno, zjutraj in zvečer, po potrebi lahko tudi več krat na dan.

Kreme ni potrebno vtreti, ker ima dober vpoj, to pa ne pomeni, da je ne smemo vtreti, če tako želimo.

Odvisno od težav in posameznika, ki jo uporablja. Za enako težavo imate lahko občutek gretja ali pa hlajenja.

Rok uporabe je 18 mesecev od datuma, ki je natisnjen na dnu lončka.

9 mesecev od dneva odprtja.

Krema se izdeluje v Republiki Srbiji.
Kremo je možno kupiti samo in izključno pri podjetju SanaAmicus d.o.o., ni je pri nobenemu posredniku, in tudi v lekarnah ne.

Sestavine v kremi so povsem naravne in brez stranskih učinkov. Vsebuje rožmarin, evkaliptus, mentol in kafro. Več o sestavinah in njihovem delovanju si lahko preberete pod opisom sestavin kreme.

Kremo nanesemo na čelo, predel sinusov, lahko pa tudi pod nos, v kolikor ne bo moteče in neprijetno.

Najbolj idealno mesto za shranjevanje je hladilnik, ni pa pogoj. V poletnih mescih moramo paziti, da krema ni izpostavljena soncu in, da temperatura prostora ne presega 21 stopinj Celzija.

Pravilna količina kreme na koži je takrat, kadar začutimo, toploto, hlad ali pa se koža obarva rdeče barve, kot, da bi nas sonce opeklo. Ena krema zadostuje za 7 do 10 dni redne uporabe za eno težavo.

Krema je pakirana v zelo priročnem in uporabnem lončku.

Pri obrabi sklepov lahko pričakujemo le zmanjšanje bolečin, če le ta ni prehuda, v vsakem primeru pa svetujemo, da se posvetujte o nadaljnjem zdravljenju z vašim osebnim zdravnikom.

Glejte navodila ali kličite na modro številko 080 17 33.

Glejte navodila ali kličite na modro številko 080 17 33.

Pri možganski kapi se krema nanaša na prizadeta mišičevja, največkrat je to mečna mišica. Krema zelo dobro stimulira mikro cirkulacijo, kar posledično sprošča mišičevje, hoja oziroma korak pa je posledično nekoliko lažji.

Na to vprašanje nimamo odgovora, ta odgovor bomo mi prejeli od vas.


8 mnenj za Protibolečinska krema IgnisCalda (50 ml)

 1. Bojana

  Odlična krema!!!! Kljub kremici v majhni embalaži jo imaš, zaradi dobre mazljivosti, za zelo dolgo in tudi cena ni pretirana. Če ti pomaga je zdravilo (katerokoli) vredno vsakega denarja.

 2. Peter

  Meni je ok

 3. Višnja

  Jedna od boljih krema koja vrlo brzo smanjuje bol, jako ugodna za kožu, predivnog mirisa. Taman je učinkovita točno po uputi za upotrebu.

 4. Damjana

  Resnicno nisem verjela, da krema lahko deluje. Vzela sem 5 skatlic in jih podarila ljudem, ki jih imam rada. Vsem je krema pomagala in jo iz srca priporocam. Zahvaljujem se vam, da imamo tako dober proizvod v Sloveniji na voljo.

 5. Rina

  Super krema, res mi pomaga pri migrenah!

 6. Tomaž

  Pomaga, res pomaga!

 7. Kamkod

  Se strinjam, da je odlična krema. Krema mi je zares pomagala pri vseh bolečinah.
  Mislim pa, da je za kak euro predraga.

 8. marko.stanic

  Odlična krema !

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.