Odstranjevalec madežev in čistilo SanaLatus

13.99

Univerzalno ekološko sredstvo za odstranjevanje madežev s fantastičnimi rezultati!

SanaLatus je univerzalni  izdelek za odstranjevanje in čiščenje madežev z različnih površin: tkanine, lesa, usnja, kovine, plastike, stekla … Primeren za odstranjevanje vodnega kamna in poliranje nakita. Idealen je za garderobne omare, pohištvo, preproge, notranjost avtomobilov in drugo. Ne poškoduje tkanine!

Čistilo je prijetnega vonja in je neškodljivo! Učinek je viden v 1-2 minutah!

50 ml

Odstranjevalec madežev in čistilo SanaLatus

Naravni odstranjevalec madežev SanaLatus je univerzalno sredstvo za odstranjevanje madežev in čiščenje z različnih površin:

  • Odstranjevanje madežev iz oblačil
  • Preverjeno odstranjuje madeže joda, krvi, sadja (češnje, borovnice, robide, maline …), zelenjave, vina, kave, čokolade, sladoleda, šminke, pudra, maskare, olja, maščob, ajvarja in kečapa.
  • Odlično polira zlato, srebro in ostale plemenite kovine.
  • Čistilo za vodni kamen
  • Idealen za čiščenje armatur v kuhinjah in kopalnicah ter ploščic in fug
  • Lahko se uporablja kot dodatek pri strojnem pranju pri temperature do 60 ℃.

Vsestransko čistilno sredstvo

SanaLatus je izjemno vsestransko sredstvo, ki se uporablja za učinkovito odstranjevanje madežev z različnih površin. Ne glede na to, ali gre za tkanine, les, usnje, kovino, plastiko ali steklo, SanaLatus zagotavlja izjemne rezultate. Je idealen za čiščenje trdovratnih madežev, kot je vodni kamen, ter za poliranje nakita.

Ena izmed ključnih prednosti SanaLatusa je, da ne povzroča poškodb na tkaninah. To pomeni, da ga lahko varno uporabljate na garderobnih omarah, pohištvu, preprogah, notranjosti avtomobilov in drugih površinah, ne da bi skrbeli za morebitne poškodbe.

Poleg izjemne učinkovitosti je SanaLatus tudi prijetnega vonja, kar omogoča, da delo opravljate v prijetnem okolju. Poleg tega je čistilo popolnoma neškodljivo, kar pomeni, da ni potrebe po skrbi glede morebitnih škodljivih vplivov na zdravje ali okolje.

Za SanaLatus je značilna hitra reakcija. Učinek čiščenja je viden že v 1-2 minutah po nanosu, kar omogoča hitro in učinkovito odstranjevanje vseh madežev ter olajša postopek čiščenja.

SanaLatus je tako zanesljivo odstranjevalec madežev, ki zagotavlja odlične rezultate na različnih površinah, obenem pa je prijazno do okolja in neškodljivo. Ne glede na to, ali gre za domačo uporabo ali profesionalno čiščenje, SanaLatus je odlična izbira za odstranjevanje vseh umazanij na hiter in učinkovit način.

Čistilo iz naravnih sestavin

Pomembno je omeniti, da SanaLatus ne odstranjuje propolisa, rje in lepila. Za te posebne madeže priporočamo uporabo posebnih izdelkov, prilagojenih za njihovo odstranjevanje.

SanaLatus je naravno čistilo, ki temelji na učinkovitosti naravnih sestavin. S svojo vsestranskostjo je nepogrešljivo orodje pri vsakodnevnem čiščenju in odstranjevanju madežev na različnih površinah.

Uporaba: Izdelek nanesite na madež in drgnite s krpo ali gobico 30 do 60 sekund. Postopek ponavljajte, dokler madeža ne odstranite. Na starih ali že obdelanih madežih pustite delovati vsaj 10 minut. Na koncu obdelano območje obvezno izperite z vodo. Za strojno pranje do 60℃ dodajte 3 do 4 žlice v detergent in nanesete direktno na madeže.

Stare in že obdelane madeže je veliko težje odstraniti in jih je treba večkrat obdelati. SanaLatus lahko na takem madežu pustite delovati 10 minut, predno ga sperete z vodo ali operete.

Pred uporabo pretresite!

Opozorilo: V primeru stika z očmi ali sluznico temeljito sperite s čisto vodo.
Hraniti tesno zaprto pri sobni temperaturi, v originalni embalaži, izven dosega otrok.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Odstranjevalec madežev in čistilo SanaLatus”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja