Naravni deodorant SanaOdor

23.49

Ne preprečite znojenja, preprečite neprijetne vonjave!

SanaOdor zagotavlja dolgotrajno in učinkovito zaščito pred neprijetnimi vonjavami. Ne preprečuje znojenja. Ima prijeten vonj in vsebuje zaščitne snovi, ki negujejo pazdušno območje.

100 % naraven. Varna in zanesljiva sestava: ne vsebuje aluminijevih soli in alkohola. Ni neprijetnega občutka po depilaciji. Uničuje bakterije, ki povzročajo neprijetne vonjave.
Deluje antibakterijsko in protiglivično. Ne maši por.

40 g

Ne preprečite znojenja, preprečite neprijetne vonjave!

Učinkovit deodorant brez aluminija

SanaOdor je naravni deodorant, ki zagotavlja dolgotrajno in učinkovito zaščito pred neprijetnimi vonjavami, hkrati pa ne preprečuje naravnega procesa znojenja. S svojo naravno formulacijo in brez vsebnosti aluminijevih soli in alkohola je SanaOdor odlična izbira za tiste, ki želijo uporabljati učinkovit deodorant brez škodljivih sestavin.

Dezodorant SanaOdor ima prijeten vonj in vsebuje zaščitne snovi, ki negujejo območje pod pazduhami, kar zagotavlja svežino skozi ves dan. Poleg tega deluje antibakterijsko in proti glivično, saj uničuje bakterije, ki so odgovorne za nastanek neprijetnih vonjav.

Izdelek ima prijeten vonj in vsebuje zaščitne snovi, ki negujejo območje pod pazduhami. Poleg tega ne povzroča neprijetnega občutka po depilaciji. Prav tako ne maši por, kar omogoča naravno dihanje kože.

Za tiste, ki iščejo učinkovit deodorant brez aluminija in drugih škodljivih sestavin, je SanaOdor odlična izbira. Njegova naravna sestava omogoča učinkovito zaščito pred neprijetnimi vonjavami, hkrati pa neguje in spoštuje naravne procese kože.

Najboljši naravni deodorant

  • 100 % naraven,
  • Ne vsebuje aluminijevih soli in alkohola,
  • Ni neprijetnega občutka po depilaciji,
  • Uničuje bakterije, ki povzročajo neprijetne vonjave (deluje antibakterijsko in protiglivično),
  • Ne maši por.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naravni deodorant SanaOdor”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja