Prijatelj na poti do uspeha

O nas

Podjetje SanaAmicus d. o. o. je bilo ustanovljeno 25.03. 2011 v Mariboru in tudi registrirano pri tukajšnjem sodišču. Ustanovitelja in lastnika podjetja sta direktor Andrej Kokol in prokurist Rade Lečić. Ime podjetja je bilo izbrano z vizijo podjetja ter sestavljeno iz latinskih besed Sana, kar pomeni zdravo, ter drugi del besede Amicus, kar pomeni prijatelj.

Besedi Sana in Amicus smo združili v besedno zvezo SanaAmicus, kar pomeni v ne povsem pravilnem prevodu »zdravo prijatelj«. Vsak, ki se kadar koli sreča s podjetjem SanaAmicus je sprejet in obravnavan kot prijatelj, hkrati pa je tudi dobil novega prijatelja, ki mu lahko v polni meri zaupa.

Naša naravna kozmetika za naše prijatelje

Podjetje SanaAmicus d. o. o. se trudi vsakomur pomagat in mu izboljšat kvaliteto življenja in prav v tem je bil razlog in namen, da smo izbrali ime, po katerem nas ljudje začutijo, prepoznajo in sprejmejo.

Vizija podjetja SanaAmicus d.o.o. in njegovih zaposlenih je pomagat vsakomur, ki se kadar koli obrne ali sreča s podjetjem in izboljšati kvaliteto življenja na pošten in zdravju prijazen način. V podjetju smo vsi zaposleni ljubitelji narave in njene moči, zato je naša kozmetika naravna, kot so tudi vsi drugi naši izdelki naravni, brez kemičnih dodatkov in stranskih učinkov.

K samemu imenu podjetja smo še dodali poseben slogan »prijatelj na poti do uspeha«, kar jasno dodatno poudarja usmerjenost in način delovanja našega podjetja. Vsem, ki se boste kadarkoli soočali (srečali) s podjetjem SanaAmicus d.o.o. zagotavljamo, da vam bomo v najvišji meri prisluhnili in pomagali, v kolikor pa bomo pri tem žal ne uspešni, bomo poiskali ustrezno rešitev, da ostanemo prijatelji naprej, ne glede na nadaljnje sodelovanje.

 

Želite izvedeti več?
POGOSTA VPRAŠANJA

Podjetje SanaAmicus d.o.o. izpolnjuje kriterije zlate bonitetne odličnosti za leta 2020, 2021 in 2022 in spada med najbolj zanesljive slovenske poslovne subjekte, ki so upravičeni do uporabe statusa Platinasta odličnost kot simbola ocene bonitetne odličnosti.

Brezplačna dostava izdelkov SanaAmicus - ikona

Brezplačna dostava pri
nakupu nad 150 €

Varen nakup izdelkov SanaAmicus - ikona

100%
varen nakup

Plačilo izdelkov SanaAmicus - ikona

Plačilo s plačilno kartico, po povzetju ali po predračunu

Hitra dostava izdelkov SanaAmicus - ikona

Hitra dostava povsod
po Sloveniji

0
    Moja košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino