Preskoči na vsebino

Revolucionarni mehanski filter za vodo – SanaAqua

Filter za vodo SanaAqua je revolucionarna iznajdba, ki mehansko filtrira tekočo vodo vseh nečistoč (peska, apnenca, vodnega kamna, mulja, rje, organskih spojin, …).

Če ste naveličani vode, polne nečistoč, je naš filter za vodo odlična izbira, saj bo s svojo mehansko filtracijo poskrbel, da bo vaša voda bolj prečiščena in prijetna za pitje.

Kaj je filter za vodo SanaAqua?

Je mehanski čistilni filter za vodo, ki ga je izredno enostavno namestiti na skoraj katerokoli pipo in je primeren za vsa gospodinjstva. Za majhno ceno lahko izboljšate kakovost svoje vode.

Napredna filtracija:

Z vodnim filtrom SanaAqua boste odstranili večino nečistoč, ki se tipično pojavijo v obtoku. Če ima vaša voda nekoliko nenavaden ali neprijeten vonj, vam lahko vodni filter SanaAqua pri tem pomaga.

Višja kakovost vode: Kakovosti vode ne prepustite naključju. Čeprav je voda iz pipe tipično čista, nikoli ne veste, kaj jo lahko oporeči. Zagotovite si miren spanec in z vodnim filtrom instantno zvišajte kakovost vode.

Enostavna namestitev: Za namestitev vodnega filtra SanaAqua ne rabite biti strokovnjak. Enostavno ga odstranite iz škatlice in ga namestite na pipo – kot 1, 2, 3 bo vaša voda bolj čista.

Dolgotrajen učinek:

Čistilni filtri za vodo SanaAqua bodo v vaši pipi delovali izredno dolgo časa. Seveda je njegova moč in čas filtracije odvisna od mnogo faktorjev, vključno s trdoto in umazanosti vode v vaši pipi. Za filtriranje vode zadostuje en filter približno 6 do 12 mesecev, odvisno od čistoče vode.

Privoščite si užitek čistejše vode, ki vas je ne bo strah popiti. Najboljši filter za vodo SanaAqua, da boste doma pili boljšo vodo in s tem poskrbeli za boljše počutje.

Naročite svoj vodni filter SanaAqua

Če še vedno niste prepričani in imate še kako vprašanje, se obrnite na telefonsko številko 080 17 33 ali nas kontaktirajte prek spletnega obrazca. Z veseljem vam svetovali pri uporabi našega vrhunskega filtra za vodo SanaAqua.

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    Moja košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino