Preskoči na vsebino
SanaPellis krema

Protivnetna krema SanaPellis

Krema SanaPellis je naravna krema za obnavljanje poškodovane kože. Je brez stranskih učinkov in je namenjena predelom, kjer se pojavi suha koža ali vneta koža.

Ta sanaamicus krema je kakovostna in univerzalna, narejena z mislijo na vso družino. Uporablja se lahko kot nega otroške kože, kot krema proti hemoroidom, proti mozoljem na hrbtu in podobno.

Protivnetna krema za obnavljanje poškodovane kože

Koža je naš največji organ, zato je zelo pomembno, da jo negujemo in pazimo. Suha koža, opečena ali vneta koža, praske, razdražena koža po britju ter piki insektov so le nekatere skrajno neprijetne težave. Neprijetnosti, ki jih želimo čimprej odpraviti in sanapelis krema tu hitro pomaga. Verjetno se vsi zavedamo, kako previdni moramo biti pri nakupih, ko se odločamo za uporabo kreme, ki je namenjena negi kože na obrazu ali celotnemu telesu.

SanaPellis združuje vse pomembne lastnosti dobrih krem

Pomembno je, da te kreme niso agresivne in da blagodejno vplivajo na našo kožo. In da so te kreme naravne. Odlična kombinacija je, če je taka krema istočasno protivnetna krema za kožo in krema za elastičnost kože. Da je to kozmetična krema, ki ohranja kožo mlado in istočasno še pomaga ter preprečuje neprijetnost povezane s kožo. SanaPellis je seveda povsem naravna krema za obnavljanje kože, brez stranskih učinkov. Enakovredno se uporablja kot krema za suho kožo ali kot naravna krema proti mozoljem ter krema za ture za celotno telo.

Z redno uporabo koža postane odpornejša in zdrava

Poškodba kože se celi hitreje. Ker sestavine ne dražijo kože, lahko s kremo namažemo kožo tudi kjer so krčne žile, rane in področja sluznice. Izjemno se izkaže pri celjenju ran in odpravljanju brazgotin po operativnih posegih. Pomaga tudi pri razjedah, raztrganinah, herpesu, pikih insektov, kot tudi, če se pojavijo gnojni turi ali hemoroidi. Tudi proti hemoroidom, težavi, o kateri ljudje težko spregovorijo, naše stranke pohvalijo učinkovitost našega izdelka. Radi priporočamo uporabo tudi za mazanje na mestih, ki so jih prizadele sončne opekline. Opečena koža na obrazu ali hrbtu  lahko hitro postane težava v poletnih mesecih, zlasti pri delu zunaj ali pri otroški igri.

Negovalna krema, ki poskrbi, da je naša koža pravilno oskrbljena in lepša

Koža je občutljiv organ, ki potrebuje nego. Z redno uporabo kreme SanaPellis utrujeno kožo nahranimo in ji vdihnemo energijo. Koža postane bolj sveža, nasičena in elastična. Hkrati pa ima krema tudi močan regenerativni učinek in pomaga pri marsikaterih zdravstvenih težavah povezanih s kožo.

Suha koža je pogosta težava

Težava, ki se še zlasti rada pojavi v starosti zaradi pospešenega tanjšanja kože. Na otip je hrapava in zategnjena, pogoste so razpoke in luske, ki lahko povzročijo hudo srbečico, bolečino ali vnetja. Krema za suho kožo po telesu SanaPellis namazano mesto vlaži, zmanjšuje zategnjenost, predvsem pa kože dodatno ne tanjša. Koža postane mehkejša, gladka in prijetna na otip. Za kar najboljši učinek priporočamo, da se pred nanosom koža navlaži, saj se tako lažje vpije. Pomaga prav na vseh delih telesa, od suhe kože na obrazu pa do trde kože na stopalih.

Krema SanaPellis odlično deluje kot protivnetna krema za suho kožo. Pogosta razdraženost, rdečica in vnetja so znaki občutljive kože, ki potrebuje nežno in naravno nego. Naša krema deluje blažilno in pomirjevalno. Uporaba propolisa in srebrovi ioni pa v skupni kombinaciji dajeta kremi zdravilni učinek. Propolis je tako kot čebelji vosek za kreme sestavina, ki zavira oziroma preprečuje razvoj bakterij, pomaga pri obnavljanju povrhnjice in je naravni antioksidant. Protivnetne kreme bodo veseli tudi tisti, ki se bojijo staranja kože, saj ta deluje preventivno. Krema učinkovito zadržuje vodo v koži in tako poskrbi za hidratacijo in mladostniški videz kože.

In kako se krema izkaže po dveh mesecih?

Na kratko: “Naravna rešitev za kožne težave”. Prispevek o dvomesečnem testiranju in ugotovitvah na portalu maribor24.si.

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
    Moja košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino