Preskoči na vsebino

izdelki na vstopni strani template

SanaPellis krema

SanaPellis

Krema za kožo SanaPellis je povsem naravna, saj ne vsebuje barve, arome, parafina, vazelina, mineralnih olj in aditivov. Je brez stranskih učinkov in je zato prijazna do naše kože.

IgnisCalda krema

Ignis Calda

Krema IgnisCalda je povsem naravna krema za masažo iz eteričnih olj. Blagodejno vpliva na mestih, kjer nastopijo bolečine. Krema nima stranskih učinkov in je namenjena izključno za zunanjo uporabo.

Naravni deodorant SanaOdor

SanaOdor

SanaOdor zagotavlja dolgotrajno in učinkovito zaščito pred neprijetnimi vonjavami. Ne preprečuje znojenja. Ima prijeten vonj in vsebuje zaščitne snovi, ki negujejo pazdušno območje.

Balzam po britju SanaLac

SanaLac

Balzam po britju, depilaciji in sončnih opeklinah SanaLac intenzivno obnavlja poškodovano in razdraženo kožo ter ji vrača elastičnost, vitalnost in potrebno vlago.

Balzam za ustnice SanaLip

SanaLip

Odkrijte popolno razkošje naravne nege z našim ekskluzivnim veganskim balzamom za ustnice, SanaLip. To naravno mazilo za nego ustnic združuje najboljše sestavine narave, ki bodo vašim ustnicam podarile neustavljivo mehkobo in zaščito.

Odstranjevalec madežev SanaLatus

SanaLatus

SanaLatus je univerzalni  izdelek za odstranjevanje in čiščenje madežev z različnih površin: tkanine, lesa, usnja, kovine, plastike, stekla … Primeren za odstranjevanje vodnega kamna in poliranje nakita.

Vodni filter SanaAqua

SanaAqua

Mini vodni filter SanaAqua je izjemno koristen pripomoček za mehansko čiščenje tekoče vode iz pipe. Čisti nečistoče, kot so pesek, apnenec, vodni kamen, mulj, rja, organske spojine in podobno.

0
    Moja košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino