Paket za nove naročnike 3+2 z garancijo zadovoljstva

69.00

Pri nakupu dobite 5 krem IgnisCalda. Paket je namenjen novim kupcem in ga je možno izkoristiti le enkrat. Za nakup je potrebna registracija. Strošek poštnine je 5,99 EUR.
Pri tem nakupu vam nudimo tudi garancijo na zadovoljstvo.

POSEBNI POGOJI NAKUPA PRI TEM PAKETU:

Nov naročnik ima dodatno možnost podaljšane garancije pri nakupu naravne kreme IgnisCalda pod naslednjimi pogoji:
1.) Garancija velja samo pri naročilu pet (5) krem v skupni količini 250 ml. 
2.) Če naročnik po prvem tednu ni zaznal sprememb in izboljšav z uporabo kreme, nas lahko pokliče ali obvesti o tem na brezplačno telefonsko številko 080 17 33. Podjetje SanaAmicus d.o.o., pa bo poizkušalo z svojim znanjem in izkušnjami usmerjat naročnika (kupca) pri pravilni uporabi. 
3.) Za uveljavljanje garancije je potrebno opravit vsaj dva telefonska klica, prvega po prvem tednu uporabe kreme, drugega pa po dogovoru. 
4.) Kremo je potrebno porabiti v celoti in če kljub temu ni prišlo do sprememb ali izboljšav, nas naročnik (kupec) ob tem obvesti, ter nam sporoči št. TRR., da mu vrnemo celotno kupnino za kremo IgnisCalda. 
5.) Dokazov o resničnosti nedelovanja izdelka podjetje SanaAmicus ne preverja, niti ne zahteva vračila prazne embalaže. Dovolj je le telefonski klic, kupnina se lahko vrne le na kupčev TRR.
6.) Strošek poštnine je pri garanciji izvzet in se ne vrača.
Z nakupom paketa 3+2 se kupec strinja z zgoraj navedenimi pogoji.
Šifra: 19072013022 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Krema IgnisCalda je povsem naravna krema za masažo iz eteričnih olj, ki nima stranskih učinkov in je namenjena izključno za zunanjo uporabo. Krema ima zelo dobro in hitro vpojnost, zato izrazito poveča mikrocirkulacijo, njen učinek pa se začuti že po prvem nanosu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket za nove naročnike 3+2 z garancijo zadovoljstva”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja